Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То всичко си работеше по нея, преди да започнем на я кърпим. Не бачка единствено пръчката за маслото.
    Продължава и да не бачка на бензин, защото един реален разбойник щеше да праща нещо, ама май е забравил или изчаква по-топло време
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ее аз не казвам,че не можеш да монтираш една семеринга ама щом е поразбито леглото.......или нещо дето си замислил или някои евентуално малко по голям ако се намери от друга кола или нещо такова явно само с лепило няма да стане!
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Продължава и да не бачка на бензин, защото един реален разбойник щеше да праща нещо, ама май е забравил или изчаква по-топло време
        какво е това нещо. то не че след това ще я караш на бензин ама....
        точка

Comment

• Той си знае какво е! Проблема му е, че го мързи и не знае какво е да палиш кочината на газ на - 22.
          Пердах, леглото не е разбито, но има чувството, че влиза прекалено леко. Як съм в пръстите, ама само с тях да я набутвам семерингата и то от тая неудобна позиция....
          За това двете планки и да има мир и любов
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Здравейте колеги, подарявам ляв фар за 33-ка 3- та серия. Фара е в перфектно състояние но е на фирма GECAR , подарявам също и три работещи часовника.
            Един въпрос, двигател от алфа 145 1.7 16 V може ли да стане 1.7 8V. Всички части за трансформацията са ми налични. Въпроса ми е блока , буталата , коляновия вал еднакви ли са с този на 1.7 8V от 33-ка.
            Attached Files
            ALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic

Comment

• В буталата има разлика. Иначе останалите карантии са еднакви.

Comment

• Фара хубав има никел по него още ,ами тос алтернатор там къв е ?
                Инъче казват ,че нямало невъзможни неща става двигателя ама трябва носещата греда от 16 в маторя .
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• От 145 е!

Comment

• terfenliata, видях че имаш един десен без стъкло - даваш ли го ?
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Крис, този разглобения ми е чифт с ляв. Рефлекторите съм ги пратил в Стрелча за възстановяване,а стъклата съм ги полирал. Мисля че имам още един фар със изгорял рефлектор и счупено стъкло, но не съм сигурен какъв е ляв или десен. Ако е десен дати го пращам ли ?
                      Алтернатора е от алфа 145 и ми е резервния. Обичам да имам от всичко по две.
                      Питането ми е на този двигател 1.7 16v може ли да му сложа глави от 8 клапанов без да сменям буталата.
                      ALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic

Comment

• Трябва ми десен, само пластмасата отзад - рефлектора и стъклото са без значение
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от terfenliata Покажи съобщение
                          Крис, този разглобения ми е чифт с ляв. Рефлекторите съм ги пратил в Стрелча за възстановяване,а стъклата съм ги полирал. Мисля че имам още един фар със изгорял рефлектор и счупено стъкло, но не съм сигурен какъв е ляв или десен. Ако е десен дати го пращам ли ?
                          Алтернатора е от алфа 145 и ми е резервния. Обичам да имам от всичко по две.
                          Питането ми е на този двигател 1.7 16v може ли да му сложа глави от 8 клапанов без да сменям буталата.
                          Не можеш да сложиш глави от 16V върху бутала за 8V защото при 8V буталото е вкопано с около 5мм и горивната камера е във вдлъбнатината на буталото, освен тази в главата. При 16V горивната камера е почти изцяло в главата. Ако направиш това което искаш, ще постигнеш сгъстяване като на дизел.

А когато ти върнат рефлекторите, качи някоя снимка да видим всички как са станали, че и аз имам 7-8 преебани рефлектора и на мен също ми се въртеше тая идея. Имам също и преебани халогени, а ако се окажат успешни тия юнаци в Стрелча, ще пращам бая рефлектори при тях.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• И аз искам да видя рефлекторите предполагам че и всички скрапери !!!!!!!!
                            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Предполагам и всички джентълмени, като мене искат.
                              Аз се включвам в та група, щото сега загрявам с малцово уиски, като истински джентълмен.
                              Иначе пак съм си аз.
                              Напоследък ми се мотае идеята да слагам лупи.
                              Някой да е минал по тоя път!?

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Предполагам и всички джентълмени, като мене искат.
                                Аз се включвам в та група, щото сега загрявам с малцово уиски, като истински джентълмен.
                                Иначе пак съм си аз.
                                Напоследък ми се мотае идеята да слагам лупи.
                                Някой да е минал по тоя път!?
                                разгледай темите имаше такъв колега и мисля че освен лупи беше сложил и ксенон успех
                                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Working...
                                X